Pornostarja shqiptare e 18-ta në listën e 100 më të mirave në botë


b11Pornostarja Breanne Benson është shqiptarja e vetme që njihet në industrinë e filmave për të rritur, por ajo ka arritur të ngjitet në majat e kësaj industrie. Revista amerikane Complwx e ka renditur 29-vjeçaren në vendin e 18-të në listën e njëqind porno-yjeve më të mira në botë.

Breanne, e cila ka lindur në Tiranë, ka studiuar psikologji dhe seksualitetin njerëzor, ndërsa në vitin 2003 ka filluar karrierën pornografike. Ajo e ka nisur karrierën e saj duke bërë fotografi erotike, ndërsa në vitin 2004 nisi me skenat seksuale me femra. Prej vitit 2009 ajo xhiron skena pornografike edhe me meshkuj.

Për performancat në filmat e saj, Breanne është nominuar për çmime të ndryshme në evenimentet e industrisë pornografike, si skena më e mirë seksuale me dy femra, pastaj me tri femra, skena më e mirë grupore, performanca femërore e vitit, skena më e mirë me seks oral etj,thekson “KN”.  P.K